Hirdetés

Visszahívják a gyerekeknek szánt Tesla Cyberquadot



|

Lesznek azért ebből még konfliktusok családon belül, az biztos.

Hirdetés

Nehéz elképzelni, hogy bármi gondja van az élettel annak a gyereknek, aki alatt egy 1900 dolláros Tesla Cyberquad hasítja az utat. Na persze, ha arról van szó, hogy az elképesztően menő kinézetű járgányról végleg le kell mondani, az elég csúnyán belerondíthat a számításokba.

Sajnos most épp ez a helyzet, de azok a családok, akik ezt megengedhették maguknak, biztosan találnak a Cyberquadon kívül is valami extravagáns, szuperdrága szórakozást a gyereknek.

Hirdetés

Az Egyesült Államok Fogyasztói Termékbiztonsági Bizottságának vizsgálatai során kiderült, hogy a járgány több szabványnak sem felel meg, mint például a maximális keréknyomás, de a mechanikus felfüggesztéssel kapcsolatban is kiderült valamilyen probléma.

A gyártásért felelős Radio Flyer azonnal visszahívást hirdetett: bárki, aki visszaküldi a járgány motorvezérlőjét (aminek eltávolítása végleges), azonnal visszakapja a Cyberquad árát, ami 1900 dollár, körülbelül 787 ezer forint.

Komoly balesetekről egyébként nem érkezett hír a Cyberquad rövid pályafutása során, most azonban körülbelül 5000 gyerek szívét törik össze a szülők. Reméljük senkit nem traumatizál a visszahívás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.