Hirdetés

Visszatér a dupla kamerához az HTC



|

2018-ban összesen 5-6 okostelefonnal jelentkezik majd a szebb napokat megélt gyártó.

Hirdetés

Az HTC egyike volt azoknak a cégeknek, amelyek elsőként dobtak piacra dupla kamerás okostelefonokat a jobb fotók érdekében. A technológiáról végül azonban lemondott a gyártó, pedig a 2014-es HTC One M8 második kamerája már képes volt a mélység érzékelésére, és a bokeh effektek alkalmazására, amelyek ma olyan nagy divatot jelentenek. 

Hirdetés

A gyártó most úgy döntött, hogy a trendek miatt visszatérne a dupla kamerás okostelefonokhoz, és 2018-ban ki is ad egy ilyet. Azt azonban nem tudja az HTC, hogy miként tűnjön ki a mezőnyből - erről maga a vállalat elnöke, Chialin Chang beszélt. 

Elárulta továbbá azt is, hogy a gyártó jövőre 5-6 okostelefont tervez a piacra dobni. Az idei évtől erős lezárást várnak, köszönhetően az U11-es zászlóshajónak, ami az elmúlt évek legjobban sikerült készüléke. Az Edge Sense funkció is meghatározó lett (bár nem mindenki szereti), még a Google is átvette az új Pixeleknél. 

Az HTC legutóbb az U11+ készüléket mutatta be, ami kijelzőben és akkuban is jobban követi a trendeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.