Hirdetés

Visszatér a LimeWire, de ez még rosszabb lesz annál, mint amikor vírusos zenéket kínált



|

Önmagában rejtély, miért akarja bárki feltámasztani a kétes megítélésű LimeWire-t, de azt végképp nem értjük, hogy miért pont így.

Hirdetés

Sokan emlékszünk azokra a sötét időkre, amikor még csak gondolatban sem léteztek a streaming szolgáltatók, a zenéket jobb esetben CD-n, kazettán, vagy az iTuneson keresztül, rosszabb esetben fájlmegosztó programokon keresztül szereztük be. Ezek egyike volt a 2000-ben megjelent és egészen 2010-ig frissített LimeWire, melyen keresztül a felhasználók közvetlenül cserélgethették a tartalmakat, meg velük együtt a vírusokat, sőt, aki nem volt elég óvatos, már a programmal együtt telepíthetett egy károkozót. 

Nem gondoljuk, hogy bárki úgy érezné, szívesen nosztalgiázna ezzel, de így vagy úgy, májusban visszatér a LimeWire - nem mint fájlmegosztó, hanem mint NFT-piac.

Hirdetés

A készítők elsősorban zenei, valamint művészeti és a szórakoztatóiparhoz kapcsolódó NFT-knek biztosítanának felületet, melyen keresztül az alkotók és a rajongók közvetlenül folytathatnának tranzakciót.

Külön mókás, hogy az árakat nem kriptovalutában, hanem dollárban tervezik megadni, és a Wyre fizetési platformon keresztül lehet majd tranzakciókat bonyolítani. A cég állítása szerint "felső kategóriás előadókkal" dolgozik, hogy tartalmat gyártsanak a platformra, és párbeszédet kezdeményezzenek a rajongókkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.