Hirdetés

Visszatér a Motorola RAZR?



|

A Lenovo ügyvezetője nem zárná ki, hogy a Motorola RAZR újjászületik.

Hirdetés

A mobiltörténelem egyik legnépszerűbb készüléke a Motorola RAZR volt, amelyből 50 millió talált gazdára 2004 és 2006 között. Bár okostelefonok már léteztek akkoriban is, a forradalmat csak egy évvel később indította el az Apple iPhone. Ez a RAZR végét is jelentette egyben. 

Hirdetés

Miután az MWC alkalmából visszatért a Nokia 8110, a Lenovo ügyvezetője, Yang Yuanqing is nosztalgiázott egy kicsit. Amikor a Motorola RAZR visszatéréséről kérdezték, azt mondta, hogy az új technológiának és az összehajtható kijelzőknek hála egyre nagyobb esélyt lát az innovációra az okostelefonok világában. Emiatt remélhetőleg a Motorola RAZR márka is hamarosan újjászülethet. 

2016. májusában a Motorola olyan videós kedvcsinálót adott ki, ami arra utalt, hogy a RAZR visszatérhet. Később a Motorola lelőtte ezt a pletykát, és bemutatta a Moto Z szériát, amellyel szerette volna a mobilos piacot megváltoztatni. 

Bár Yang Yuanqing megjegyzései biztatóak lehetnek, azért nem kell előre szaladni: egy évvel ezelőtt azt mondta, hogy nem zárná ki a Motorola RAZR visszatérését sem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.