Hirdetés

Visszatérhet a Samsung Galaxy Watch egy közönségkedvenc megoldása



|

Sokan hiányolták a jelenlegi szériából, úgy tűnik, a gyáriak meghallották a kollektív sóhajt.

Hirdetés

Bár a Samsung Galaxy Watch 5 és nagytestvére a Pro is jól sikerült fejlesztés - a linkre kattintva olvashatod a tesztünket - azonban már a tesztelő kollégának is feltűnt, hogy a dél-koreaiak bizony egy komoly jellegzetességet elhagytak az okosóráról.

Az úgynevezett forgatható lünettáról van szó, azaz, a számlapot keretező funkciógyűrűről, amelynek segítségével a felhasználók a számlap nyomkodása nélkül lapozhattak a tartalmak között. Az 5-ös sorozatban ezt egy haptikus megoldással pótolták, ez azonban épp a legszerethetőbb részétől fosztotta meg a Samsung óráját.

Hirdetés

Szerencsére úgy tűnik, a Galaxy Watch rajongók fellélegezhetnek, ugyanis iparági pletykák szerint a dél-koreai óriáscég fontolgatja, hogy visszahozza a sokak által hiányolt lünettát - írja az Android Police.

A hírről a Super Roader nevű koreai youtuber számolt be - mielőtt kattintanál, érdemes felfrissíteni a dél-koreai nyelvtudásodat - aki szerint a forgatható lünetta a Samsung Galaxy Watch 6 Pro "fedélzetén" térhet vissza. Érdekesség, hogy kifejezetten a Pro változatot említette, azaz valószínű, hogy a kistesó még az 5-ös sorozatból ismert megoldással érkezik.

Ráadásul, ha Super Roader értesülései helytállóak, a következő szériában a Samsung Galaxy Watch 6 Pro-ból kétféle méretet is piacra dobnak majd, ami jó hír lehet azoknak, akik számára a mostani okosórák kissé nagyok.

Az Android Police szerkesztője szerint egyébként - a versenytársakhoz hasonlóan - a Samsung okosórájának következő generációja nagyobb akkumulátort is kaphat a korábbiakhoz képest.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.