Hirdetés

Visszatérnek a BlackBerry mobilok



|

2021-ben jönnek vissza a piacra a BlackBerry márkájú okostelefonok, immáron persze 5G-támogatással.

Hirdetés

A TCL és a BlackBerry egyaránt megerősítették az idei évben, hogy szakítanak egymással, vagyis a TCL többé nem gyárt vagy dob piacra BlackBerry márkanevű készülékeket. Kiderült azonban, hogy a BlackBerry név nem tűnik el örökre, hanem visszatér, méghozzá egy nem túl ismert mobilos biztonsági cég, az Onward Mobility jóvoltából. A cég amerikai oldalán jelezte, hogy 2021-ben jönnek az 5G-s BlackBerry mobilok. 

Hirdetés

A vállalat azt ígéri, hogy ezek a készülékek az átlagnál sokkal biztonságosabbak lesznek, továbbá végpontok közötti biztonsági megoldásokat is kínálnak majd. További részletek egyelőre nincsenek. 

Az Onward Mobility a BlackBerryvel és a Foxconn egyik leányvállalatával, az FIH Mobile-lal dolgozik majd együtt a készülékek tervezésén és gyártásán. A 9to5Google úgy tudja, hogy az egyik új modell visszahozza a fizikai billentyűzetet is. Az Onward Mobility viszont annyira újonc a mobilpiacon, hogy egyelőre kár lenne hatalmas feltámadásban reménykedni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.