Hirdetés

Visszatért az Apple Watch-ra a Google Térkép



|

A múlt hónapban ígérte meg a Google, és a legutóbbi frissítéssel vissza is tért az Apple Watch okosórákra a Google Maps.

Hirdetés

A Google még augusztusban ígérte meg, hogy visszatér a Google Térkép az Apple Watch okosórákra. Az alkalmazás régebben már elérhető volt az Apple viselhető eszközeire, de végül a watchOS támogatását 2017-ben felfüggesztette a Google. A harci szellem azóta alábbhagyott, a Google Térkép hivatalosan is visszatért az Apple Watch okosórákra, a szerdai frissítés visszahozta a watchOS-támogatást. 

Hirdetés

Az 5.51-es tegnapi frissítéssel a Google Maps elvileg már mindenkinél elérhető az App Store-on keresztül az Apple Watch okosórára. Az app az eredeti egy frissített változata, ami a lépésenkénti navigációra és a várt érkezési időre koncentrál. Az irányjelzésekhez az Apple Watch haptikus, rezgő visszajelzéseit is bevetik. 

Az okosórákról ugyanakkor nem lehet címet vagy úti célt közvetlenül felvenni, kizárólag a korábban mentett helyeket vagy az iPhone-ról elindított utakat lehet elérni az Apple Watch-on, de ha már nagyon hiányzott az app, akkor talán ezekkel a hiányosságokkal együtt lehet élni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.