Hirdetés

Visszatért az Audio Superguide!



|

Legújabb kiadványunkban megmutatjuk, hogy miként javíthatod fel eszközeid hangzását. A magazint ajándékba adjuk a februári PC World mellé.

Hirdetés

Lehetetlenre vállalkozik az, aki a legjobb erősítőt, hangsugárzót vagy éppen fejhallgatót keresi. Nincs legjobb, hiszen mindenki másként érzékel, ráadásul mindenkinek más a jó. Van, aki a dübörgő mélyeket, más a kiegyensúlyozott hangzást keresi. Ettől függetlenül törekedni lehet a legjobb hangzásra, egy pompásan megszólaló melódia ugyanis csontig hatol, páratlan, felejthetetlen élményt nyújtva résztvevőjének. Friss magazinunkban megmutatjuk, hogy miként lehet és érdemes törekedni a tökéletes muzikális élményre, megválasztva a legjobb hozzávalókat.

Ízelítő a tartalomból:
- A legjobb hangminőség PC-n
- Vezetékdzsungel
- Melyik a legjobb hangformátum?
- Kis hangfalak nagy hanggal
- Privát zenészek

A magazint 250 forintért már megvásárolhatod digitális, táblagépekre optimalizált formában a Digitalstand oldalán, valamint a pénteken megjelenő februári PC World részeként, amelyhez ajándékba adjuk legújabb digitális kiadványunkat.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.