Hirdetés

Viszik a Huawei P20-as okostelefonokat, mint a cukrot



|

6 milliót adott el a P20-as készülékekből eddig a Huawei, ez pedig 81 százalékos keresletnövekedést jelent.

Hirdetés

Nem is olyan régen árulta el a Huawei, hogy idén 200 millió okostelefont akar eladni. Most újabb bejelentést tett a kínai óriás, amely nyilvánosságra hozta, hogy eddig mennyi fogyott a P20, P20 Pro és P20 Lite okostelefonjaiból. 

Hirdetés

A Huawei okostelefonokért felelős vezetője, Kevin Ho a Consumer Electronics Show Asia keretében hozta nyilvánosságra, hogy miként teljesít a P20-as széria az előző generációhoz mérten. Az elmondása szerint az idei zászlóshajók kereslete 81 százalékkal magasabb, mint tavaly a P10-es sorozaté. 

A P20-as készülékekből több mint 6 milliót adott el a Huawei a termékek első három hónapja alatt. Azt sajnos nem tudtuk meg, hogy az egyes modellek konkrétan milyen népszerűségnek örvendenek, de jó esély van rá, hogy a legkelendőbb a P20 Lite a kedvező ára miatt. Az is biztos viszont, hogy Nyugat-Európában döbbenetes siker a P20 Pro, ugyanis korábbi jelentések szerint az egyedi Twilight színnek és a tripla kamerának hála 316 százalékkal nőttek az eladások a régióban. 

Kevin Ho megerősítette azt is, hogy a rajongók idén is kapnak még meglepetést, a Mate 20 széria formájában. Várhatóan a Mate 20 Pro is tripla kamerát kap, 6,9 hüvelykes kijelzővel

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.