Hirdetés

Vízcsepp-kijelzővel jön az Oppo új okostelefonja



|

Ügyesen próbálja eladni a kijelzőbe belógó szelfikamerát az Oppo F9 és F9 Pro.

Hirdetés

A kínai és az indiai piacon az Oppo annyira népszerű, hogy ezzel a világ öt legnagyobb okostelefon-gyártója közé tartozik. Lassan végre Európában is megjelenik a márka. 

Hirdetés

Míg a Find X meglehetősen új megközelítéssel nyújt keret nélküli kijelzőt, addig sajnos egyáltalán nem mondható strapabírónak

Bár a kijelzőbe belógó szenzorsáv továbbra sem túl elegáns megoldás, még mindig a leginkább elfogadott módszer az, ha kivágnak egy darabot a képernyőből az érzékelőszigetnek. 

A trendet az Essential Phone indította el, még akkor is, ha Andy Rubin cége nincs túl jó állapotban, és új modellel sem jelentkezik. 

Az Oppo F9 és F9 Pro okostelefonja viszont épp erre a dizájnra épít, és a cég szerint vízcsepp-kijelzővel érkezik. Nem kell sokat találgatni, hogy mi az, ugyanis kedvcsinálók is vannak a készülékekhez. 

Az új modellek dupla hátsó kamerát és közel keret nélküli kijelzőt kapnak, egyedül a csepp formájú kivágás szól bele az előlap letisztultságába. És persze az alsó, vastagabb keret... 

Bár az F9 és az F9 Pro talán Európában is megjelenhetnek, nem elképzelhetetlen, hogy csak régiófüggő modellként érkeznek Ázsiába. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.