Hirdetés

Fennakadások tapasztalhatóak a Vodafone otthoni internethálózatában



|

Remélhetőleg hamarosan sikerül elhárítani a hibát, jelenleg teljesen padlón van a szolgáltató hálózata.

Hirdetés

A Vodafone otthoni internetszolgáltatásában jelenleg fennakadások tapasztalhatóak, szóval ha egyáltalán nem, vagy csak nagyon lassan, döcögve csordogál a lakásodban az internet, akkor a hibát ne a te készülékedben keresd. 

Hirdetés

Ezeket a sorokat most én is mobilnetről írom, mivel jómagam is Vodafone (leánykori nevén UPC) előfizetéssel rendelkezem. A probléma viszont jó eséllyel nem lokális, mivel Bécsben élő főszerkesztőnk, Bátky Zoltán is arról számolt be, hogy az osztrák fővárosban is elhasalt a UPC szolgáltatása.

A Vodafone Hungary hivatalos Facebook oldalán egyelőre ennyi olvasható:

Remélhetőleg hamarosan helyreáll a világ rendje, és újra fennakadások nélkül zakatol majd a Vodafone lakossági rendszere. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.