Hirdetés

Hamarosan nyolcan is részt vehetnek egy WhatsApp hívásban



|

Ezzel az alkalmazás fejlesztői duplájára növelik annak limitjét, hogy hányan csatlakozhatnak egy csoportos híváshoz.

Hirdetés

A COVID-19 terjedése miatt egyre jobban megnő a kereslet azokra az alkalmazásokra, melyeknek hála beszélgethetünk ismerőseinkkel, családtagjainkkal. A kétmilliárd felhasználóval büszkélkedő WhatsApp például remek felületet biztosíthat arra, hogy egy gyors hanghívással vegyük fel a kapcsolatot szeretteinkkel, hamarosan pedig megemelik a csoportos hívások maximális létszámát.

Hirdetés

A népesebb családok eddig bajban voltak, ha a Facebook tulajdonában lévő alkalmazáson keresztül akartak lezavarni egy gyors beszélgetést, Mark Zuckerberg azonban most bejelentette, hogy négyről nyolc fősre növelik a hanghívások résztvevőinek limitjét. A bétatesztek már ezen a héten elindultak iOS-en és Androidon is, a végleges változat pedig jövő héten mindenki számára elérhetővé válik. 

Ezzel az alkalmazás felzárkózott a konkurens Housepartyhoz, melyben szintén nyolcan cseveghetnek legfeljebb, azonban a tizenkét fős Google Duót még nem sikerült beérnie. Persze aki ekkora felhasználói bázissal bír, annak nincs sok félnivalója. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.