Hirdetés

Új funkciókkal segít navigálni járvány idején a Waze



|

A felhasználóknak és a hatóságoknak is segíthetnek az új, hasznos funkciók, de a vezetési statisztikákat is elemzi a Waze.

Hirdetés

Feltételezhetően a legtöbben kevesebbet vezetnek a koronavírusjárvány ideje alatt, de persze továbbra is jól jön egy navigációs app. A legtöbb valamilyen szinten készült a megváltozott helyzetre, és most a Waze is kapott számos új és hasznos funkciót, amelyeknek nem csak a felhasználók, a hatóságok is örülhetnek. A Google népszerű, alternatív navigációs szoftvere az önkéntes közösségek segítségét is igénybe veszi. 

Hirdetés

A Waze statisztikákat is kiadott, amelyek alátámasztják az Apple és a Google eredményeit: Amerikában például 60 százalékkal kevesebb mérföldet tettek meg az emberek februárhoz képest. A legsúlyosabban fertőzött országokban esett vissza legjobban a forgalom, Olaszországban például több mint 90 százalékkal. 

Emellett Amerikában már felvették az ételosztó helyszíneket a térképre, és külön ikonnal jelzik az olyan cégeket, amelyeknél az autóból kinyúlva is átvehetőek az áruk. A jövőben még több koronavírussal kapcsolatos információ jelenhet meg a Waze-ben, például a szűrőközpontokat is jelezheti a rendszer. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.