Hirdetés

Webes kliensre cserélheti a Posta és a Naptár appokat a Windows



|

Az Outlook egyes kiadásait pedig egy One Outlook nevű kliensben egyesítenék.

Hirdetés

A jelentések szerint a Microsoft egy éven belül kivonja a forgalomból a Posta, a Naptár és az Outlook appokat, és ezek helyét a Windows 10-ben egy webes kliens, egy webes Outlook veszi át. Ezzel együtt pedig a sokféle Outlook appot is egyesítenék az úgynevezett Project Monarch (feltehetően nem ez lesz a végleges név) kliensben. 

Az új app egyébként már ki is szivárgott, de csak belső Microsoft-fiókkal lehet elérni az úgynevezett One Outlookot. 

Hirdetés

A Microsoft állítólag már régóta tervezi az Outlook és az appok egységesítését, a cél pedig egy személyi rendszerező megalkotása, ami mélyen integrálódik a Teamsbe, az ütemezésre és a meetingekre koncentrál. 

A jobb kifejezhetőség érdekében emojikkal is újítanak elvileg februárban, a Posta és a Naptár appok pedig még a nyugdíjazásuk előtt kaphatnak egy nagy frissítést. A "Monarch" idővel viszont állítólag még a natív Office appot is leváltaná (de csak 2022-ben). 

Ti örültök az újításoknak, vagy jobban szerettétek a klasszikus megoldásokat?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.