Hirdetés

WhatsApp-támogatást kap a Nokia banánmobilja



|

A KaiOS frissítésének hála a Nokia 8110 4G hamarosan a WhatsApp üzenetküldőt is támogatja.

Hirdetés

A Google nemrég döntött úgy, hogy 22 millió dollárt fektet a KaiOS fejlesztésébe, és az alkalmazásaiból olyan verziókat épít, amelyek speciálisan ezen a platformon futnak. A KaiOS rendszerre épít többek között a Nokia 8110 4G banánmobil is. 

Hirdetés

A készülék hamarosan új appokat támogat majd, hála a KaiOS frissítésének. A híres banánmobil új kiadása nem épp közösségi mobil, ami azt illeti, nincs tele a manapság népszerű appokkal. A HMD Global azonban elhozza a WhatsAppot a KaiOS rendszerre, így egy nagy üzenetküldő már lesz a platformra. 

A WhatsApp érkezését maga Juho Sarvikas erősítette meg a Twitteren. Fontos adalék, hogy a WhatsApp üzenetküldő mellett a KaiOS hamarosan a YouTube-ot és a Facebookot is támogatja. 

A Nokia 8110 4G egy jövőbeli frissítés formájában kapja meg ezekhez a támogatást. A HMD Global és a KaiOS Technologies közösen jelentik majd be a csomagot. Mivel a KaiOS egyre több régióban üti fel a fejét, ezért a jövőben még több app érkezhet meg a platformra. Mindezt többek között az olyan óriások támogatásának köszönhetjük, mint a Google. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.