Hirdetés

Végre Androidra is megérkezett a WhatsApp sötét módja



|

A mai naptól válik elérhetővé az androidos okostelefonokon az oly trendi sötét mód, ami elvileg kíméli a szemeinket is.

Hirdetés

Sokan esküsznek a sötét módra, az ugyanis OLED-kijelzőnél csökkentheti az energiafogyasztást, illetve kíméli a szemeinket is. Van, akinek pedig csak szimplán jobban tetszik. A lényeg az, hogy jó, ha minden app támogatja ezt a módot, és most végre az androidos eszközökre világszerte érkezik a WhatsApp üzenetküldő sötét módja (és iOS-re is annak, aki eddig még nem kapta meg). A Facebook tulajdonában lévő cég egy blogbejegyzésben árulta el, hogy világszinten is ezt a funkciót hiányolták a legtöbben az alkalmazásból. 

Hirdetés

Aki Android 10-alapú mobilt használ, annak elegendő a rendszer beállításaiban a rendszerszintű sötét módot bekapcsolnia, a WhatsApp is átáll a sötét felületre magától. Android 9-ben és korábbi Android alatt a appon belül, a beállításoknál, a chatek, témák menüben kell kijelölni a sötét opciót. 

Sötét módban azért nem vált teljesen feketére az alkalmazást, de elég sötét a felület ahhoz, hogy este se legyen vakító. Az app funkcionalitása egyéb tekintetben ebben a módban sem változik. Samsung és Google mobilokon a rendszerszintű sötét mód a napfelkeltéhez és naplementéhez is ütemezhető, és ez a WhatsAppnál is bekapcsolja az opciót. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.