Hirdetés

Megérkezett a WhatsApp sötét módja



|

Egyelőre csak bizonyos felhasználóknál érhető el a mostanában oly trendi sötét mód.

Hirdetés

Elég régóta halljuk már, hogy a WhatsApp dolgozik a sötét módon. Nagyon sokat kellett erre várni, mostanra szinte minden fontosabb app kapott ilyet. Most végre a WhatsAppba is megjött, bár egyelőre csak bizonyos felhasználók élvezhetik a sötét témát. A WABetaInfo a 2.20.13-as bétában szúrta ki a funkciót, ami már megjelent a Play Áruházban. Valószínűleg hamarosan a stabil verzió is megkapja az újítást. 

Hirdetés

A sötét mód nem teljesen fekete felületet jelent, inkább csak sötét árnyalatokat. Ez persze kevésbé kedvez az OLED-képernyőknek, de azért a szemeinket jobban kíméli az esti órákban. Sokan várják, hogy idővel érkezzen majd teljesen fekete opció is. 

A mostani sötét módot lehet manuálisan aktiválni, de szükség szerint a rendszer beállításait is tudja Android 10 alatt követni az alkalmazás. Android 9 alatt viszont csak az akkukímélő és a manuális mód engedélyezi ezt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.