Hirdetés

WiFi 6-os mesh rendszerrel újított a Netgear



|

A Netgear Orbi Dual Band Mesh Wi-Fi System már a WiFi 6 szabványt támogatja.

Hirdetés

Megérkezett a Netgear Orbi Dual Band Mesh Wi-Fi System névre keresztelt mesh hálózati rendszer, amely elsősorban azoknak kedvez, akik visszafogott megjelenésű routerekkel szeretnének modern vezeték nélküli hálózatot kialakítani otthon. 

Hirdetés

A rendszerben a bázisroutert egy vagy több kiegészítő egység segíti, és a közepes, valamint a nagy házakat is gond nélkül le lehet így fedni. A Netgear Armor cybervédelmi rendszere beépített, illetve a képernyőidő korlátozását szülői felügyeleti app segíti. 

A Netgear a könnyű beállításra koncentrált, így a gyártó ígérete szerint egy iOS-es vagy androidos alkalmazással mindössze néhány perc alatt telepíthetőek az eszközök. A vendég-WiFi pedig akár az Amazon Alexa vagy a Google Assistant segítségével is vezérelhető. 

A WiFi-nak hála az összesített letöltési sebesség az 1,2 Gbps-ot is elérheti. A három elemből álló csomag 230 dollárért már kapható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.