Hirdetés

A koronavírus miatt ingyen járhatod be a rejtélyes Winchester-házat



|

A járvány hatására a Winchester Mystery House is zárva tart, de virtuálisan most bejárható.

Hirdetés

Rengeteg más helyhez hasonlóan a rejtélyek házaként ismert Winchester Mystery House is zárva tart a koronavírusjárvány ideje alatt. Élőben tehát senki nem látogathatja meg, de aki mindig is kíváncsi volt rá, az most kapott egy 40 perc videós tárlatvezetést, amit ide kattintva érhettek el ti is. Mindez április 7-ig ráadásul teljesen ingyenesen elérhető. Aki pedig nagy kirándulást tenne az igazi házba, annak már most eladják a kupont, amit be lehet majd váltani a jövőben, korlátozás nélkül. Így pedig az alkalmazottakat is tovább tudják fizetni. 

Hirdetés

A Winchester Mystery House 1884-ben épült San Joséban, Kaliforniában. Itt kísértenek állítólag azoknak az embereknek a szellemei, akiket az eredeti tulajdonos Sarah Winchester által készített puskákkal lőttek le. A házat 1922-ig folyamatosan építették, igen szokatlan elemekkel. 

Most 4 emeletes, de az 1906 nagy földrengés előtt még 7 volt. 1616 szobája van, 40 hálóval és többek között három lifttel. Ha valaki egyszer eljut a környékre, érdemes lehet élőben is megnéznie. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.