Hirdetés

Windows 10 2000 forint alatt, Office óriási kedvezménnyel!



|

Vadonatúj évkezdő akciókkal állt elő a Keysworlds, két kulcs vásárlása esetén már csak 5,12 euró a Windows 10!

Hirdetés

Mostanra bizonyára már a legtöbben belerázódtak az otthoni munkavégzésbe, és remélhetőleg a technológiai feltételek, a hardverek és szoftverek egyaránt adottak ahhoz, hogy gördülékeny legyen a home office. Ha pont egy legális Windows 10 vagy Office csomag hiányzik a boldogsághoz, nem kell tovább keresned, hogy megtaláld a legjobb árakat, ugyanis a Keysworlds januári akciójában rendkívül olcsón lehetnek a tieid a Microsoft szoftverei!

A Keysworlds.com ismét csábító ajánlatokkal szolgál, a linken mindet megtalálhatod, de alább összegyűjtöttük a legjobbakat!

Hirdetés

Újévi ajánlatok - akár 92%-os kedvezmény, kupon használata nélkül - korlátozott ideig, limitált darabszámban!

Fejlettebb prezentációk, erősebb adatelemzés, könnyebb e-mail kezelés - ebben segít az Office 2019 ProPlus, amihez Windows 10 szükséges. 

Magánfelhasználók, kisvállalkozók és nagyobb biztonságra, funkcionalitásra vágyók számára ideális. A legújabb és legjobb operációs rendszer, olcsóbban mint bármikor!

Remek választás kis- és középvállalkozásoknak, akiknél nincs rendszergazda, és szeretnék biztonságban tudni adataikat, távolról hozzáférni eszközeikhez.

Még mindig az egyik leghasznosabb irodai szoftvercsomag!

55%-os kedvezmény a PC World olvasói számára az alábbi csomagokra az EDB55 kuponkóddal!

Extra Windows ajánlatok - 45% kedvezmény az EDB45 kuponkóddal!

Extra csomagajánlatok - Olcsóbb az olcsónál! 50% kedvezmény az EDB50 kuponkóddal!

Még több ajánlat >>

Miért a Keysworlds?

A Keysworlds elismert szoftver-webáruház, amelyben nagyon könnyű vásárolni, a fizetés után a termékek aktivációs kulcsa e-mailben érkezik. Ezután csak le kell tölteni az adott szoftver telepítőcsomagját a Microsoft megfelelő aloldaláról és az installálási folyamat közben, vagy az első használatkor a felugró ablakban beírni a kapott karaktersort. Bármilyen kérdéssel vagy problémával a Keysworlds vevőszolgálatához kehet fordulni, amelyet a service@keysworlds.com e-mail címen lehet elérni.

FIGYELEM: az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.