Hirdetés

Multimédiás vezérelésre is jó lesz a Windows 10 Csatolt telefonja



|

PC-ről válik kezelhetővé a mobilon keresztül hallgatott zene vagy podcast, hála a Csatolt telefon appnak.

Hirdetés

A Microsoft Windows 10-hez írt Your Phone, vagyis Csatolt telefon alkalmazása igazából még mindig csak bizonyos Samsung okostelefonokkal szeret működni, de ennek ellenére sorra hozza az újabb és újabb fejlesztéseket, funkciókat. A mostani azoknak hasznos, akik a zenét és podcastot elsősorban androidos eszközről szeretik hallgatni, de közben asztali PC-n dolgoznak. Maga a Csatolt telefon alapesetben az üzenetek, értesítések, fotók és videók PC-n keresztüli elérését segíti a mobilról. Bluetooth-on keresztül a hívásokkal is boldogul. 

Hirdetés

A mostani frissítés pedig egy lejátszási modult tesz a PC-s app bal alsó sarkába. Ezen látszik majd, hogy épp mi szól, illetve a vezérlőgombok is elérhetőek. Lehet váltogatni az Amazon Music, a Google Play Zene, a Google Podcasts, a Pandora, a Spotify, a Xiaomi Music és a YouTube Music között. A jövőben az Audible és a YouTube is támogatott lesz. 

A funkció használatához a v1.20041.85-ös PC-s appra és a v1.20041.82-es kíséri mobilos appra van szükség. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.