Hirdetés

A Windows 10 egyelőre a Samsung telefonokat szereti jobban



|

A Csatolt telefon nevű app segítségével még könnyebbé vált PC és mobil között a fájlok átvitele, de csak akkor, ha az okostelefon Samsung márkájú.

Hirdetés

A Microsoft Your Phone alkalmazása magyarul Csatolt telefon néven fut, és lehetővé teszi, hogy a Windows 10-es PC-hez kössük az okostelefont: szöveges üzeneteket lehet megnézni, és azokra válaszolni, értesítéseket megtekinteni vagy éppen fotókat átemelni. Mostantól pedig a fájlokat drag-and-drop stílusban lehet áthúzni egyik eszközről a másikra. Akkor, ha olyan okostelefonunk van, amely támogatott. Ez jelenleg Samsung készüléket követel, a Link to Windows app legalább 1.5-ös verziójával. 

Hirdetés

Amennyiben a Windows 10-es PC és a Samsung mobil ugyanazon a WiFi-hálózaton vannak, akkor mobilon elég megnyitni a Csatolt telefon appot, majd a Phone Screen funkcióval máris átdobhatóak a fájlok PC-re. A dolog pedig fordított irányban is működik. A sikeres átvitelről értesítés is jön, a fájlok a Letöltések mappába kerülnek. 

A Microsoft megkötése, hogy egyszerre 100 fájl vihető át, darabonként maximum 512 MB-os méretben, így mondjuk HD minőségű videók átvitelére nem ez a legjobb megoldás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.