Hirdetés

Fájlokat törölhet a Windows 10 legutóbbi frissítése



|

A jelek szerint most sem sikerült hibamentesen a Microsoft legújabb javítása, ennek telepítése után egyesek törölt fájlokra panaszkodnak.

Hirdetés

Megszokhattuk már, hogy a Microsoft Windows 10-es javításai további gondokat okoznak. Míg egyeseknél semmi gond, addig felhasználók egy csoportja a legkülönfélébb hibákra panaszkodik, olyanokra, amelyek csak az update óta jelentkeznek. A legutóbbi alkalom sem kivétel, a Forbes jelentése szerint ugyanis egyes felhasználók komoly problémákba ütköztek a Windows 10 aktuális frissítésének telepítését követően. 

Hirdetés

Az érintettek sikertelen telepítésre és folytonos újraindulásra panaszkodnak, de akadnak olyanok, akiknél a sikeres installálás után állandóak a kékhalálok, vagy éppen a PC be sem bootol többé. Másoknál a Bluetooth és a WiFi működése állt le, de olyanok is vannak, akiknek egy újraindítást követően minden egyes fájlt töröl a rendszer a C meghajtóról. 

A Microsoft a diagnosztikai adatokban és a hozzá érkezett visszajelzésekben állítólag nem találkozott még a felsorolt hibákkal, ugyanakkor értesült a fórumokon és a közösségi oldalakon közzétett panaszokról, emiatt kivizsgálja az ügyet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.