Hirdetés

Mit tehetsz, ha a legutóbbi Windows 10-es frissítés tönkrevágta a gépedet?



|

Sok felhasználó szenved kékhaláltól a legutóbbi frissítések óta - örülhet, akinél minden rendben.

Hirdetés

Lassan már az lesz a meglepő, ha a Windows 10 következő update-je nem okoz felhasználók egy részénél hibákat. A jelentések szerint megint gond van a rendszer legutóbbi frissítésével, a KB4540673-mal, amit március 10-én adtak ki. Elvileg több biztonsági javítás is lett volna ebben a kisebb csomagban, de többeknél kékhalált okoz, egyes feltételezések szerint a jelentések száma folyamatosan nő. A legtöbben a véletlenszerű összeomlásra panaszkodnak, de felhasználói profillal kapcsolatos hibák is visszatértek másoknál. 

Hirdetés

A jó hír most is az, hogy nem mindenkit érintenek ezek a hibák, így akiknél zökkenőmentesen működik tovább a Windows 10, azok örülhetnek, hogy elkerülte őket az újabb kellemetlenségek sora. 

Aki viszont hibákat tapasztal, annak a legjobb megoldás az, ha törli a KB45440673-as frissítést. Ezt a Gépházon keresztül, a Frissítés és biztonság menüpontban lehet megtenni, a Windows Update fül frissítései előzményei alatt. Alternatívaként rendszer-visszaállítási pont bevetése is beválhat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.