Hirdetés

Windows 10 legálisan, alig több, mint 3000 forintért? Bizony, van ilyen!



|

A Keysworlds webáruház aktuális akciójában Windows és Office szoftverek szerepelnek hihetetlen árakon, érdemes kihasználni a lehetőséget!

Hirdetés

Végre már valamelyest szabadon lehet mászkálni, elhagyni a hónapok óta körénk záródott karantént, de sok cégnél még mindig a távmunka maradt a munkavégzés módja - sőt, az előrejelzések szerint ezt több helyen a vírushelyzet teljes elmúlása után is megtartják, mert hatékony és kényelmes. De ehhez persze kellenek a megfelelő szoftverek, például egy megbízható és legális operációs rendszer, valamint a legfontosabb funkciókat összegyűjtő irodai csomag.

Hirdetés

A Keysworlds webáruház egy speciális konstrukció segítségével eleve nagyon olcsón kínálja a Microsoft Windows 10 kiadásokat és az Office különféle verzióit, de ha a vásárlás utolsó fázisánál, még fizetés előtt a megfelelő mezőbe beírjuk az alább található kuponkódokat, még ezekből az árakból is akár 50 százalék engedményt kapunk - így lehetséges, hogy például egy Windows 10 Professional licenc mindössze 8,67 euróba kerül, ami átszámolva alig több mint 3000 forint.

Nézzük az egyes szoftvereket és a rájuk vonatkozó engedményeket!

Az árakat megfelező kuponkód az Emnew50, ezzel az Office esetében a következőképpen alakulnak az egyes kiadások:

Az Emnew50 kuponkód akkor is jól jön, ha Windows 10 és Office közös csomagot választunk, itt is 50 százalékkal csökken az amúgy is alacsony ár:

A Windows 10 kiadásokra 38% engedmény jár az Emnew38 kuponkód használatával:

Hogyan vásárolhatsz? Csak pár egyszerű lépés!

Először válaszd ki a megvásárolni kívánt terméket, majd kattints az Add to Cart gombra, ezután pedig válaszd a View Cart lehetőséget.

A következő oldalon add meg a fenti kuponkódot (ahol szükséges), és az Apply Discount gombbal erősítsd meg.

A Proceed to Checkout gombra kattintva léphetsz tovább a fizetési oldalra, ahol már csak az e-mail címed megadására, valamint a fizetésre van szükséged a sikerhez.

Az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.