Hirdetés

Felgyorsítja a merevlemezről működő PC-ket a Windows 10 májusi frissítése



|

A jelentések szerint a HDD-alapú rendszerek észrevehetően gyorsabbak lettek a csomag telepítése után.

Hirdetés

Lassan mindenkihez eljut majd a Windows 10 májusi nagy frissítése, a 2004-es verziónak pedig főleg azok örülhetnek majd, akiknek a PC-je egy merevlemezről fut, és nem SSD-ről. A jelentések szerint ugyanis a csomag telepítése után a HDD-alapú PC-k észrevehetően gyorsabbá válnak. Az SSD-k esetében a műveletek eleve jóval gyorsabbak, ezeknél nem igazán lehet különbséget észrevenni. 

Hirdetés

Vannak persze olyan helyzetek, amikor a PC teljesítménye még SSD mellett is visszaeshet, vagy éppen a CPU lesz leterhelve. Ezt idézhetik elő például az indexelési műveletek fájlok átvitelekor vagy törlésekor, de ezeket a 2004-es Windows 10 már erősen visszafogja vagy leállítja, minek hála nem kell majd ilyen lassulásokkal számolni sem SSD-n, sem HDD-n. 

A Windows 10 májusi frissítését már véglegesítették, várhatóan a következő hónapban érkezik mindenkihez a stabil változat. Remélhetőleg váratlan hibákkal ezúttal nem kell majd számolnunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.