Hirdetés

Nyugdíjban a Windows 7, mégsem hasít a Windows 10



|

A statisztikák szerint a Windows 10 egyáltalán nem növelte olyan mértékben a piaci részesedését, mint amire a Microsoft és a szakértők számítottak.

Hirdetés

A Netmarketshare legfrissebb statisztikái szerint a Windows 7 nyugdíjazása után az operációs rendszer piaci részesedése csökkent, de messze nem olyan mértékben, mint a Microsoft akarta. Januárban a Windows 10 a piac 57,08 százalékát uralta, a Windows 7 pedig a 25,56 százalékát. A Windows 10 tudott erősíteni, a Windows 7 pedig gyengült, de mindkettő szinte elenyésző mértékben. 

Hirdetés

Ezek a változások messze nem tükrözik az elemzők és a Microsoft várakozásait: mindenki arra számított, hogy a Windows 7 halálával tömegesen állnak majd át a Windows 10-re. 

Ezt a tömeges átállást most a következő hónapoktól várják a szakértők, de sokak szerint a cégek egyáltalán nem készek új hardverek sokaságát beújítani, és sok helyen maradhatnak a Windows 7-nél még egy darabig. A tippek szerint 3 évbe is telhet, mire a Windows 7 a látványosan elkezd eltűnni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.