Hirdetés

Windows 10 Pro jár a PC World előfizetés mellé



|

A te Windows rendszered is megérdemel egy szintlépést! Év végi előfizetői akciónk keretén belül egy rakás pénzt is megspórolhatsz.

Hirdetés

Közeledik az év vége, így ismét úgy döntöttünk, hogy egy rendkívüli előfizetői akcióval lepjük meg minden új és meglévő előfizetőnket. Idén alaposan átalakítottuk ajánlatainkat, így a magazinunk történetében

elsőként tudunk Windows 10 licenceket ajándékozni prémium vásárlóiknak,

ráadásul nem Home, hanem Pro licencet adunk, ami többek között Hyper-V klienst és BitLocker eszköztitkosítást is tartalmaz. Ezek egy gépre telepíthető OEM licencek, és ahhoz a géphez, konfigurációhoz kötődnek, amelyen elsőként aktiválták azokat. Emellett ismét napjaink egyik legjobb végpontvédelmével lepjük meg olvasóinkat, a Bitdefender Internetbiztonsági csomagjával, míg a Gold csomagunkban ezen felül egy okosdugó, egy vezetékmentes hangfal és egy választható ajándék is helyet kapott. Soha nem volt még ilyen jó PC World előfizetőnek lenni!

Mutatunk 12 okot, hogy miért gondoljuk így.

Hirdetés
  • Nem kell minden hónapban elmenned az újságárushoz. A magazin közvetlenül az otthonodba érkezik. A 12 PC World lapszám ráadásul minden hónapban új teljes verziókat, meglepetéseket kínál majd.
  • Prémium csomagunk segítségével Windows 7-ről Windows 10-re válthatsz külön licenc megvásárlása nélkül, illetve Windows 10 Home rendszeredet Windows 10 Pro kiadásra cserélheted. Természetesen az sem gond, ha most aktiválsz Windowst először.
  • Teljes reklámmentességet élvezhetsz a PC World Online oldalain egy éven keresztül, ha rendszeresen beaktiválod Plus tagságodat, és bejelentkezve tekintet meg az oldalt.
  • Ajándékba adjuk napjaink egyik legjobb vírusvédelmének legerősebb kiadását. A Bitdefender Internet Security mellett minden hónapban az ESET és a G Data licenceihez is hozzáférhetsz, azaz akár egy kisebb iroda vírusvédelmét is biztosíthatod egy teljes évre
  • Előfizetőink beleszólhatnak a 2020-as évfolyam magazinjainak a készítésébe, A PC World Pluson keresztül elérhető VIP tagság részeként a korábbi és a készülő lapokról is elmondhatod a véleményed.
  • Minden Prémium és Gold előfizetőnknek jár egy 35 százalékos Philips kedvezménykupon, amely keretén belül jelentős kedvezménnyel vásárolhatsz a philips.hu/shop oldalon. Egy 100 ezer forintos porszívó esetén így 35 ezer forintot is megspórolhatsz, többet mint amennyibe a teljes előfizetés kerül.
  • Ajándék játékot is adunk minden olyan előfizetőknek, aki részt vesz az akciónkban. A Kingdom: New Lands egy kiváló pixel art játék, amelyben szinten a nulláról egy teljes királyságot kell felépítened.
  • Több tízezer forint értékű szoftvercsomagot is adunk az előfizetések mellé, amelyben egy adatmentő csomag, egy DVD-rippelő, egy driver-frissítő, egy hang- és videórögzítő, valamint egy rajzoló program is helyet kapott.
  • Gold csomagunk részeként meglepünk egy Alfawise PME1606 EU Standard WiFi okos dugóval, amellyel megteheted az első lépéseket otthonod okosítása felé, ráadásul a segítségével eszközeid fogyasztását is lemérheted.

  • Gold előfizetőink ráadásul egy MINISO hangfallal is gazdagodhatnak, valamint egy választható ajándékkal, amely akár villanyborotva, egér és billentyűzet szett, valamint vezetékmentes QI-mobiltöltő is lehet.
  • A választott termékeket futárszolgálattal az otthonodhoz szállítjuk, novemberi megrendelés esetén ráadásul a karácsonyi előtti kiszállítást is garantáljuk
  • Az előfizetés ideje alatt ha bármilyen kérdéses lenne, nyugodtan fordulhatsz hozzánk, segítünk elhárítani a PC-vel kapcsolatos problémákat a Segélyvonal szolgáltatásunkon keresztül

Az akciós csomagok több tízezer forint kedvezménnyel 24 900 Ft és 31 920 Ft összegért érhetők el. Még több információt a pcworld.hu/elofizetes oldalon találsz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.