Hirdetés

A Windows 10 új javítása megint több kárt csinált, mint hasznot



|

A jelentések szerint kékhalálokat okoz a KB4532695-ös frissítés, de a bootolással és a hanggal is lehetnek gondok.

Hirdetés

A Windows 10 nemrég olyan frissítést kapott, ami elméletben régóta meglévő hibákat javít, többek között a kereséssel kapcsolatban. Mostanra azonban már-már szokásosnak mondható módon megint több gondot okozott a javítás, mint amennyit megoldott. Persze a hibák nem minden PC-n jönnek elő, azonban nagyon sokan panaszkodnak. 

Hirdetés

Egyeseknél nem oldotta meg a keresési gondokat a patch, a Windows Latest szerint azonban a KB4532695 kékhalálokat is okoz egyes gépeken. A Microsoft fórumán pedig arra panaszkodnak, hogy gond van a bootolással (belassult vagy nem történik meg), le van tiltva a hang és a hangkártya, nem megy a Bluetooth vagy nincs internetelérés. Ez utóbbinál egy újraindítás néha segít. 

Van olyan felhasználó, akinél a frissítés hatására a bootidő 5 percre emelkedett. A feltételezések szerint szerencsére egyáltalán nem érintenek mindenkit ezek a hibák, de akinél előjönnek, annak annál kellemetlenebb így használni a gépet. Az említett frissítés törlése segíthet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.