Hirdetés

Windows 11-re frissítenél? Többet kell várnod, mint gondolnád



|

A Microsoft rossz hírrel szolgált azoknak, akik a Windows 10 frissítésével tennének szert az új rendszerre.

Hirdetés

A múlt héten leleplezett Windows 11 kapcsán az egyik nagy örömhír az volt, hogy a Microsoft ingyenes frissítésként teszi elérhetővé a Windows 10-felhasználók számára.

A szoftver megjelenési dátumáról csak annyit árultak el, hogy valamikor az ünnepi szezonban esedékes, így sokan remélhették, hogy karácsonyig egy új operációs rendszerrel dobják fel a meglévő PC-jüket a redmondiak.

Hirdetés

A hétvége azonban szétzúzta ezeket az ábrándokat, a Microsoft ugyanis tovább részletezte a Windows 11 kiadásával kapcsolatos menetrendet. A cég Twitter-csatornáján megosztott szöveg szerint a Windows 10-es gépekre szánt frissítés csak 2022 első felében érkezik, és akkor is fokozatosan, hónapok leforgása alatt juttatják el a felhasználókhoz.

A Windows 11 így idén csak a negyedik negyedévben boltokba kerülő számítógépeken lesz elérhető, illetve azoknak, akik új szoftverként megvásárolják. Az ingyenes frissítést váróknak tehát jóval több türelemre lesz szükségük, vagy esetleg benevezhetnek a bétatesztre, vállalva a korai változat hátrányait.

Ha addig is kíváncsi vagy, hogy a Windows 11 elfut-e a gépeden, van egy hasznos tippünk számodra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.