Hirdetés

Mégis kiad egy javítást a Windows 7-hez a Microsoft



|

Mindenki megkapja a frissen felmerült problémát javító csomagot, nem csak azok, akik a kiterjesztett támogatást élvezik.

Hirdetés

A Windows 7-hez a Microsoft januárban adta ki az utolsó frissítést, többet csak azok kapnak, akik fizetnek a kiterjesztett támogatásért. Érdekes (vagy talán várható?) módon azonban került egy elég bosszantó hiba ebbe a csomagba, egyes felhasználóknál ugyanis feketére változik a beállított háttérkép. Mindez csak akkor orvosolható, ha a pórul járt felhasználók a nyújtott megjelenési módot átállítják, illetve ha a monitor felbontásával azonos felbontású hátteret választanak. 

Hirdetés

A Microsoft ezúttal sem igazán volt hangos a témával kapcsolatban, de végül bejelentette, hogy a jövőbeli, kiterjesztett támogatásért fizető üzleti ügyfelek majd februárban kapnak egy javítást, ami megoldja ezt a kellemetlenséget. 

Nem lett ezzel a kijelentéssel túl népszerű a vállalat a felhasználók körében, ezért kénytelen volt átértékelni a helyzetet. Február 11-én így végül minden Windows 7 SP1 rendszerre befut majd a fekete háttérképeket száműző patch, de ezt követően aztán már tényleg nem ápolgatják a koros operációs rendszert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.