Hirdetés

Előfizetés mellé ajánljuk: WonderFox DVD Ripper Pro



|

Rendkívül gyors feldolgozásra képes a WonderFox segédprogramja, amellyel akár egy délután alatt digitalizálhatod a teljes DVD-gyűjteményedet, hogy utána akár privát streaming szolgáltatásként éledjen újjá.

Hirdetés

Szinte nincs olyan otthon, ahol ne lenne a sarokban, dobozokban, vagy netán a polcokon porosodó DVD-gyűjtemény. Tény, hogy a technológiai mára meghaladta az optikai lemezeket, és szinte már alig lehet találni olyan lejátszót, amellyel újra élvezhetők a korongok tartalmai. Viszont az is tény, hogy azokon rengeteg értékes tartalom található meg, olyan műalkotások, amelyeket az internetről nem feltétlenül lehet beszerezni, vagy éppen nem olyan szinkronnal, így érdemes még időben biztonsági másolatot készíteni azokról.

Ravasz mint a róka

A WonderFox DVD rippelője egy azon programok közül, amelyek megoldást jelenthetnek e problémára. S habár funkcionalitás terén találhatsz jobb DVD-digitalizáló megoldást a piacon, gyorsabbat aligha, legalábbis tapasztalatunk szerint a WonderFox megoldása akár 10-15 perc alatt is képes bedigitalizálni egy komplett DVD-filmet, azaz egy komplett gyűjtemény akár egy munkanap alatt is átmenthető egy külső adathordozóra, vagy éppen a felhőbe.

Sőt, egy hálózati adattároló segítségével akár saját streaming szolgáltatást is indíthatsz, úgy hogy közben nem kell havidíjat figyelned. A szoftver ismeri az összes népszerű DRM eljárást, és feldolgozza azokat, kvázi feltöri a védelmeket, úgy hogy a teljes folyamatból a felhasználó mindössze egy viszonylag gyorsan mozgó zöld csíkot és egy ready üzenetet lát.

Filterek, kimenetek

Sajnos "Kész" felirattal nem találkozhatsz, a programhoz egyelőre ugyanis nem készült magyar nyelvű felület, így minimális angol nyelvtudás szükséges a használatához. A program főmenüjében három bemeneti forrást kínál fel - úgy mint DVD-lemez ISO lemezkép és DVD mappa -, amely kiválasztását követően egy listában jeleníti meg a rippelhető tartalmakat, az azokhoz elérhető hangsávokat, feliratokat.

Itt akár az egyes tartalmakba is belenézhetsz, illetve egyedi hatásokat is adhatsz a tartalmakhoz az [Edit] gombra kattintva, viszont azokból vágni nem lehet, így ha csak egy 10 másodperces blokkra lenne szükséged, kénytelen leszel az egész filmet bedigitalizálni, majd utána vágni. Kimenetként egy csúszkán állítható a minőség, illetve akár egy meglévő profilt is választhatsz, amennyiben egy mobiltelefonra másolnád fel a tartalmat, például egy tabletre egy mesét.

Hirdetés

Szimpatikus a WonderFox rippelője? Év végi előfizetői akciónk keretén belül most rendkívül kedvező áron beszerezheted, ráadásul a Windows 10 Pro OEM licencét, a Bitdefender védelmét és Gold csomagunkkal az Alfawise okos hálózati csatlakozóját is be-zsebelheted. További részleteket a pcworld.hu/elofizetes oldalon találsz.

Security Check Required

null

Adatok:

- DVD videók, ISO lemezképek, DVD mappák 1:1 arányú rippelése
- Hangsávok, feliratok feldolgozása
- Közvetlen biztonsági mentés mobileszközökre, konzolokra
- GPU hardveres gyorsítás
- Régió kódok automatikus felismerése, kezelése
- Beépített szerkesztő, 10+ egyedi szűrővel
- Windows 7, 8.x és 10 kompatibilitás
- Ár: 29,95 dollár (kb. 9000 Ft)
- Fejlesztő: WonderFox Soft.
- Web: videoconverterfactory.com/dvd-ripper

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.