Hirdetés

Wozniak szerint a Tesla a jövő



|

Az Apple társalapítója szerint a tech világában a Tesla hozza majd el a következő nagy dobást.

Hirdetés

Steve Wozniak az Apple társalapítója, és sokat tud az innovációról is. Most pedig azt mondja, hogy a tech világában a következő nagy dobást a Tesla hozza majd el, és nem az Apple. 

Hirdetés

Wozniak szerint Elon Musk és a Tesla jelentik a jövőt, és a Tesla Model S-re is külön kitért: azért lett olyan sikeres, mert Musk magának építette. Amikor pedig a dolgok így születnek, és tudjuk, hogy szeretjük és irányítjuk őket, akkor a legjobbak - tette hozzá. 

Amikor a világot technológiailag megváltoztató cégekről beszélt, akkor a Tesla mellett a Google-t, a Facebookot, az Apple-t és a Microsoftot is említette. Megjegyezte, hogy mind fiatal emberektől származik, és nem nagy cégekből váltak ki. 

Az Apple viszont mára nagy "hátrányba került" Wozniak meglátása szerit, ugyanis óriási céggé nőtte ki magát, minden idők legnagyobb piaci értékével. A készpénztartaléka szintén rekordot jelent a világban, 286 milliárd dolláros összeggel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.