Hirdetés

Menő funkciókat hoz a Xiaomi Black Shark 3 Pro gamermobilja



|

A gamereknek szánt okostelefonba 65 wattos gyorstöltést, tripla hátlapi kamerát és 90 Hz-es kijelzőt építhetnek.

Hirdetés

A Black Shark 3 szériát március 3-án mutatja be Kínában a Xiaomi, és már sok kedvcsinálót kiadott előre. Lei Jun ügyvezető például a Weibón posztolt egy videót, ami újabb részletekre világított rá. Például arra, hogy Black Shark 3 Pro verzió is lesz az új gamermobilból, vagyis elvileg két külön modell jön. A sima 4720, a Pro modell 5000 mAh-s akkut kaphat. Mindkét változatra igaz, hogy 65 wattos gyorstöltésre lesz képes, ami 15 perc alatt 0-ról 60 százalékra tölti az akkut. A töltés pedig mágneses csatlakozón keresztül történik majd. 

Hirdetés

A mágneses pogo pin csatlakozóra azért van szükség, hogy töltés közben is lehessen játszani, de azt egyelőre nem tudni, hogy ez a mágneses megoldás mennyire befolyásolja a kényelmi szempontokat. 

Az AnTuTu adatbázisa szerint a Black Shark 3-ba 90 Hz-es, QHD+ felbontású kijelző kerül, 12 GB RAM-mal, 512 GB tárhellyel, Snapdragon 865 chippel és 5G-támogatással. A 612 651 pont pedig abszolút rekordnak számít a mérések terén. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.