Hirdetés

108 megapixeles kamerával támad a Xiaomi Mi 10



|

A Xiaomi Mi 10 az egyik első Snapdragon 865-ös csúcsmobil lehet, és 108 megapixeles kamerával érkezik.

Hirdetés

A Xiaomi már decemberben előre megszellőztette, hogy ha rajtuk múlik, akkor a Mi 10 lesz az első Snapdragon 865-ös csúcsmobil a piacon. Kínából származó szivárgások alapján pedig 108 megapixeles kamera is lesz a készülékben, vagyis a Mi Note 10 után nem mond le a marketing terén hangzatos sok megapixelről a gyártó. 

Hirdetés

Bár az alaposabb tesztekből tudjuk, hogy a több megapixel még a képpontok egyesítése mellett sem feltétlen jelent jobb képminőséget, 108 megapixeles kamerával biztosan népszerűbb lesz egy jó ár-érték arányú készülék, amibe ráadásul a legújabb Qualcomm chip is bekerül. 

A Xiaomi Mi 10-nél a fő szenzort további három kamera egészíti majd ki, a fúrt szelfikamera alatt pedig a képernyőbe ágyazzák majd az ujjlenyomat-olvasót. A Pro modellnél állítólag 35 perc alatt végez nulláról a 66 wattos gyorstöltő a 4800 mAh-s akkuval - ár-érték arányban szinte biztosan az év egyik legjobb ajánlata lesz a Mi 10. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.