Hirdetés

Erősen szivárog a Xiaomi Mi 10



|

Minden specifikáció kiszivárgott a Xiaomi következő csúcsmobiljairól, a Mi 10-ről és a Mi 10 Próról.

Hirdetés

A Xiaomi már a Snapdragon 865 bemutatóján bejelentette az új Mi 10-es csúcsmobilját, de a további részletekről nem beszélt. Szerencsére most minden specifikáció kiszivárgott a várhatóan február végén, az MWC-n debütáló Mi 10 és Mi 10 Pro készülékekről. Ezek alapján legalább 6,5 hüvelykes, 90 Hz-es OLED-kijelzőre számíthatunk, Snapdragon 865 chippel. A sima verzió 8 vagy 12, a Pro 12 GB RAM-ot kap. 

Hirdetés

A hátlapra négy kamera kerül majd, egy 108, egy 20, egy 12 és egy 5 megapixeles: a fő, ultraszéles, telefotós és mélységérzékelő kamerákról van szó elvileg. A Pro modellnél 48, 12 és 8 megapixeles szenzorokkal lehet számolni, 125-nél magasabb DxOMark-eredménnyel. Az akku 4500 mAh-s lesz, 40 és 66 wattos gyorstöltést támogat majd. A sima modell áráról nem esett szó, de a Pro állítólag már 490 eurótól vihető lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.