Hirdetés

A Samsung Galaxy S20-at is falhoz verheti a Xiaomi Mi 10



|

Szinte minden kiderült már a Xiaomi Mi 10 és Mi 10 Pro modellekről, amelyek elvileg még a Samsung Galaxy S20 széria előtt debütálnak.

Hirdetés

A Weibón rengeteg új információ jelent meg a Xiaomi Mi 10-ről és Mi 10 Pro készülékről. Ami azt illeti, a kínai gyártó új csúcsmobiljai állítólag még február 11., vagyis a Samsung Galaxy S20 széria előtt debütálnak. Erre szükség is van, hiszen elvileg a Mi 10 lesz az első Snapdragon 865-ös okostelefon a piacon, a jelentések szerint ez még a Galaxy S20-at is lekörözheti. 

Hirdetés

Renderelt kép még nincs a készülékről, de Ben Geskin már rakott össze ilyet a pletykák alapján. Állítólag a hátlapra ugyanaz a 108 megapixeles fő kamera jut, mint a Mi Note 10-ben. Ezt egy 48, egy 12 és egy 8 megapixeles kamera és 12 GB RAM egészíti majd ki, 128-512 GB tárhellyel. 

A 6,57 hüvelykes Super AMOLED kijelző full HD+ felbontású és 90 Hz-es lesz, két fúrt szelfikamerával számolhatunk, a 4500 mAh-s akku pedig támogatja majd a 40 wattos gyorstöltést és a 30 wattos vezeték nélküli gyorstöltést.

Mindezért pedig állítólag csak 550 dollárt kell majd fizetni, ez lehet a széria igazán nagy előnye versenytársaival szemben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.