Hirdetés

A Xiaomi Mi 10 Pro a mobilfotózás új bajnoka



|

A DxoMark szerint a mobilfotózás világában már a Mi 10 Pro számít a legjobbnak, még a Huawei csúcsmobilját is lekörözi.

Hirdetés

A DxOMark tesztjeinek pontosságát és eredményeit sokan vitatják, kár is lenne etalonnak venni a csapat kijelentéseit, ugyanakkor mégis kétségtelen, hogy jó összehasonlítási alapot adnak. A mobilfotózás világában a DxOMark szerint az eddigi legjobb a Huawei volt a továbbra is tiltólistás csúcsmobiljával, ami bár Magyarországon is kapható, a Google szolgáltatásai nélkül esélye sincs slágerkészülékké válni. A DxoMark viszont azt mondja, hogy már nem ez jelenti a csúcsot, hanem a Xiaomi Mi 10 Pro. 

Hirdetés

A piacon a Xiaomi ezzel a Galaxy S20 szériát akarja megszorongatni, és ha a DxOMark embereit kérdezzük, akkor kiválóak a kínai vállalat esélyei, bár a Galaxy S20-teszteredmények még váratnak magukra. Mindenesetre a csapat dicséri a kiváló dinamikatartományt és a kevés fény melletti teljesítményt. Ez annak a 108 megapixeles szenzornak köszönhető, ami a Mi Note 10-ben is megtalálható, csak éppen a Snapdragon 865 már többet képes kihozni belőle. A Galaxy S20 Ultrába egyébként egy másik szenzor került.

A DxOMark szerint a Mi 10 Pro videorögzítésben is jeleskedik hála az erős stabilizációnak, valamint a gyors és pontos autofókusznak.  Igaz, ez utóbbi fotózás közben gyakran hibázott. A kérdés már csak az, hogy a Galaxy S20 Ultra, esetleg a Huawei P40 Pro letaszítja-e a trónról a készüléket, vagy amit most még csak pünkösdi királyságnak hiszünk, valójában tartós uralmat jelez előre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.