Hirdetés

Közeledik a Xiaomi Mi 10 Pro



|

Maga a Xiaomi elnöke árulta el, hogy készül a gyártó következő csúcsmobilja, a Mi 10 Pro.

Hirdetés

Idén februárban jelent meg a Xiaomi Mi 9-es csúcsmobilja, amelynek azóta számos új verziója került piacra: többek között a kompakt Mi 9 SE vagy a kissé frissített Mi 9 Pro. A cég társalapítója és elnöke, Lin Bin nemrég maga erősítette meg, hogy már közeledik az új csúcsmobil. 

Hirdetés

Egy hozzászólásban azt is megerősítette, hogy tényleg lesz Mi 10 Pro, és tényleg a Mi 9 Pro utódja lesz. Más információ még nincs róla, de ez az első alkalom, hogy valamilyen hivatalos információ előkerült a készülékről: így már tudjuk, hogy mi lesz a neve, és, hogy készül. 

Ezzel egyszerre egyébként a gyártó hivatalos, kínai oldaláról levették a Xiaomi Mi 9-et. Ez egyértelműen arra utalás, hogy közeledik az utód. A pletykák szerint a Mi 10 Pro Snapdragon 865-ös chipet, 108 megapixeles fő kamerát és Android 10-alapú MIUI 11-et hozhat. 

Kínában egyébként két olyan mobilt is hitelesítettek, amely már 66 wattos gyorstöltést támogat, és nem kizárt, hogy ezek a Mi 10 egyes variánsai. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.