Hirdetés

Előfizetői kincsek: Xiaomi Mi Bluetooth 4.0 Mini



|

Ha olcsó alternatívát keresel a méregdrága bluetoothos hangszórók között, figyelemre méltó találat a Xiaomi Mi.

Hirdetés

 Már nemcsak olcsóságuk miatt érdemes figyelni a kínai technológiai cégek termékeire, a feltörekvő márkák egyre jobb minőségű termékekkel sokkolják riválisaikat. Tesztünk szereplője is meglepően minőségi hatást kelt rendkívül kedvező ára ellenére. A végletekig leegyszerűsített, minimalista dizájnnal megalkotott, henger alakú hangszóró első pillantásra egy irodai ceruzatartónak tűnhet, az íróasztalra helyezve legalábbis teljesen beleolvad a környezetébe. Beüzemelése is pofonegyszerű. A tetején lévő, eloxált alumíniumból készült hangszórógyűrűt néhány másodpercig lenyomva tartva tudod bekapcsolni, amit hangjelzéssel és az állapotjelző LED felvillanásával jelez. Ezt követően nincs más dolgod, mint mobilodon, laptopodon vagy számítógépeden létrehozni a kapcsolatot, és indulhat is a lejátszás.

Hatótávolsága nagyjából 10 méter, de szerencsésebb úgy fogalmazni, hogy egy vele egy szobában lévő eszközről küldhető rá megfelelő minőségben zene. A hangerőt a lejátszón, illetve a készülék felső karimájának elforgatásával is vezérelheted. Amikor használata közben bejövő hívás érkezik a telefonodra, a zenelejátszás megáll, és az alumíniumgyűrű megnyomásával aktiválhatod a beszélgetést. Mivel integrált mikrofonnal rendelkezik, így ez kényelmesen megvalósítható.

A kis hengerbe 1200 mAh-s Li-ion akkumulátort szereltek, amellyel hétórás üzemidő érhető el. Az elem feltöltése nagyjából két-három órát vesz igénybe. A hangszóró méreteit tekintve kompakt, 6×6×9,3 centiméternyi helyet foglal, és mindössze negyed kilogrammot nyom. A sztereó hangzást 5 W-os teljesítmény mellett képes az éterbe varázsolni. A hangszórót a dán illetőségű Tymphany készíti.

Hirdetés

Eltekintve a kissé érezhető dobozhangzástól, nem lehet nagy panasz a hangminőségre. Kialakítása miatt végtelenül mobilis, könnyen hordozható kisebb táskákban is, és a beépített mikrofonnak köszönhetően bejövő hívásaidat kihangosítva fogadhatod a telefonod megérintése nélkül. Természetesen senki se számítson fülrepesztő hangorkánra, tekintettel arra, hogy egy belépőszintű eszközről beszélünk, viszont alacsony árfekvésben hozza a kötelezőt, méghozzá elfogadható minőségben. Irodába remek választás lehet.

1 TB tárhely és további 12 ok a PC World előfizetés mellett

Miért éri meg PC World előfizetőnek lenni? Mutatunk több mint egy tucat okot, ha az 1 TB tárhely nem lenne önmagában elég meggyőző.

Szimpatikus a hangsugárzó? Rendkívüli év végi előfizetői akciónk keretén belül most rendkívül kedvező áron lehet a tied, ráadásul az Office 365 előfizetést, a Kaspersky legerősebb éves védelmét, valamint az Arduino Uno kezdőcsomagunkat is bezsebelheted. További részleteket a pcworld.hu/elofizetes oldalon találsz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.