Hirdetés

Durván beszólt a Xiaomi Mi Note 10-re a Fujifilm



|

Köszöntötte a 100 millió pixel klubjában a kínai gyártót a Fujifilm, az ehhez mellékelt fotóval pedig alaposan megtrollkodta a Mi Note 10-et.

Hirdetés

A Xiaomi 108 megapixeles fő kamerát épített a Mi Note 10 és a Mi Note 10 Pro okostelefonjaiba, ezekről pedig a bemutató óta is nagyon sokan beszélnek. 

Hirdetés

Az első tesztek szerint jól teljesít a Samsung 108 megapixeles ISOCELL Bright HMX szenzora, ennek tudását még a DxOMark is értékelte a Mi CC9 Prónál. A Fujifilm ugyanakkor nem dőlt be az őrületnek, ami a 108 megapixeles trendet övezi. 

Bár az új szenzor több képpontot használ, mint bármelyik mobilos kamera, a szenzor ugyanolyan kicsi maradt. A Fujifilm szerint ez pedig eléggé meghatározza a képminőséget, ami nem a pixelek számától lesz jobb. 

A Fujifilmnak már van több mint 100 megapixeles szenzora, a GFX 100. Ez és az ISOCELL Bright HMX egyaránt több mint 100 megapixelesek, az előbbi sokkal nagyobb szenzorral dolgozik. 

A Fujifilm nemrég köszöntötte a Xiaomit a 100 millió pixel klubjában a Weibón, azonban mellékelt egy fotót is, amivel durván megtrollkodta a Mi Note 10-et. Elsőre nem sok érdekes van a képen, azonban a nagyított verzióból jól látszik, hogy valami nincs rendben. A masszív közepes formátumú képkezelő szenzor belsejében ugyanis az alsó sarokban van egy sokkal kisebb doboz. A szakértők szerint ez az ISOCELL Bright HMX méretét mutatja, a GFX 100-on belül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.