Hirdetés

Telitalálat lesz Európában a Xiaomi Mi Note 10



|

November 11-én érkezik az 5 hátlapi kamerával, 108 megapixeles elsődleges szenzorral szerelt Mi Note 10, 549 eurótól fölfelé.

Hirdetés

A Xiaomi a várakozásoknak megfelelően a Mi CC9 Pro nemzetközi változatát, a Mi Note 10-et is bemutatta. Ez egyes európai országokban már ebben a hónapban elérhető lesz, 549 eurótól. 

Hirdetés

A hardver ugyanaz, így igazából az egyetlen nagy különbség, hogy Google Play Áruház és Google-appok is lesznek a mobilon. Na és persze drágább ez a modell, mint a Kínának szánt változat. 

A Mi Note 10 6,47 hüvelykes, full HD+ felbontású AMOLED-kijelzőt kapott, ebbe építették az ujjlenyomat-olvasót, a vízcsepp alakú bevágásba pedig a 32 megapixeles szelfikamerát. 

A motorháztető alá Snapdragon 730G chip fért 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel. Az 5260 mAh-s akku támogatja a 30 wattos gyorstöltést. Az igazi különlegesség mégis az 5-kamerás hátlapi rendszer. 

A fő szenzor a Samsung ISOCELL Bright HMX 108 megapixeles érzékelője, ami 27 megapixeles képeket hoz végeredményben (de 108 megapixelesre is állítható). Az ultraszéles kamera 20 megapixeles, az 5 megapixeles telefotós kamera 5x-ös optikai és 10x-es hibrid zoomot tud. Akad egy 12 megapixeles, 2x-es portrékamera és egy 2 megapixeles makrókamera is. A lassított felvételek 960 fps mellett rögzíthetőek, és éjszakai mód is van kevés fény mellé a fotókhoz. 

Aki még többen szeretne, annak pedig ott a 649 eurós Mi Note 10 Pro, 8 GB RAM-mal, 256 GB tárhellyel és 8P-s kameralencsével. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.