Hirdetés

A Xiaomi a Mi Note 10-et is lekörözné kamerában



|

A jelentések szerint még jobb fotós képességekkel rendelkező okostelefonon dolgozik a Xiaomi.

Hirdetés

A Xiaomi nem is olyan régen állt elő a Mi CC9 Pro okostelefonjával, majd annak nemzetközi verziójával, a Mi Note 10-zel. A készülék abszolút a kamerákra koncentrál, a hátlapra öt került, a fő egység 108 megapixeles. 

Hirdetés

Az eddigi tesztek alapján a fő szenzor nagyszerű, a többi kamera pedig nem a minőségben, hanem a sokoldalúságban hódít. Maga a készülék azonban nem lesz telitalálat a gyenge rendszerchip miatt, illetve az ultraszéles és telefotós kamerák sem nyernek majd díjakat. 

A Xiaomi a jelek szerint nem pihen, és úgy néz ki, hogy egy még jobb kameramobilon dolgozik. A szivárgások alapján az új modell még jobb kamerákat hoz majd magával, a részletekre pedig már egy e havi rendezvényen fény derülhet. 

Azt egyelőre senki nem tudja, hogy milyen mobilról lehet szó. Egyesek a Mi Mix 4-re tippelnek, mások szerint a Mi 10 tudását szellőztetik meg előre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.