Hirdetés

A Mi Note 10 Lite-ot a hosszú üzemidővel adná el a Xiaomi



|

5260 mAh-s akkumulátort épített a Mi Note 10 Lite-ba a Xiaomi, ami a gyártó szerint kétnapos használatra is elég.

Hirdetés

A Xiaomit nagy kritika érte a Mi Note 10 Lite igen erősen lerontott kamerarendszere miatt, így a készülék sajnos nem válik majd be a fotózás szerelmesei számára. Van viszont egyéb erőssége: például a remek üzemideje, amire a Xiaomi most külön fel is hívta a figyelmet, konkrét számokkal. Mivel a mobilba 5260 mAh-s akkut építettek, elég sokáig húzza egy feltöltéssel.

Hirdetés

A kínai gyártó szerint a Mi Note 10 Lite készenléti ideje akár 23 nap is lehet. Zenelejátszás közben 178 órán át megy a készülék, olvasni 33 órán keresztül lehet rajta, vagy ugyanennyi 4G-s hívást bír. Videolejátszás esetében 23 óra lehet az üzemidő. 

GPS-követésnél 13 órán át bírja az energiaforrás, játék közben pedig 14 óra a maximum, amit ki lehet hozni belőle. Persze azt nem mondta el a Xiaomi, hogy milyen beállítások mellett (fényerő, hangerő, appok, stb.). Full HD-s videóból 6,8 óra rögzíthető a mobillal, de azt nem tudni, hogy mennyit bír webes böngészés során. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.