Hirdetés

Itt a Xiaomi okosórája, a Mi Watch



|

A Google Wear OS rendszerét használja a Xiaomi okosóra, de a gyártó MIUI kezelőfelületével.

Hirdetés

A Xiaomi a Mi TV 5 és Mi TV 5 Pro televíziók, valamint a 108 megapixeles fő kamerával szerelt Mi CC9 Pro mellett más újdonságot is villantott nemrég. Ez pedig az első olyan okosóra, amely a Mi vonalba érkezett: a Mi Watch. 

Hirdetés

A Xiaomi Mi Watch egy nagyon komoly okosóra lett. 1,78 hüvelykes AMOLED-kijelzője van, amely képes mindig bekapcsolva maradni. A ház 44 milliméteres, a hátlap kerámia, a jobb oldalra pedig összesen egy gomb került, ami tekerhető is. Balra egy hangszóró és egy mikrofon jutott, van Bluetooth, NFC és eSIM-támogatás, vagyis mobil helyett is jó a viselhető eszköz. 

Az okosóra a Google Wear OS rendszerét futtatja, de a gyártó MIUI kezelőfelületével. Ez egyben 40-nél is több beépített appot és külön alkalmazásboltot is jelent. Fitneszben mindent tud, amit elvárnánk, részletes teljesítményelemzést is kínál az óra. 

A motorháztető alá Snapdragon Wear 3100 4G-s chip fért 1 GB RAM-mal és 8 GB tárhellyel. Az üzemidő 4G-s módban 36 óra az 570 mAh-s akkuval. Ez a legnagyobb, ami okosórába került. Sajnos azt nem tudni, hogy mikor jelenik meg Kínán kívül, de ott 185 dollárnak megfelelő összegért hamarosan vihető. A prémium kiadás pedig zafírüveg kijelzőt és rozsdamentes acél keretet, szíjat kínál 285 dollárért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.