Hirdetés

300 dollárnál is olcsóbb a világ legkedvezőbb árú 5G-s mobilja



|

A Xiaomi Mi Mix 3 5G elég jó áron szerezhető be manapság: igazából ez lett a világ legolcsóbb 5G-s okostelefonja.

Hirdetés

A Xiaomi tavaly december árulta el, hogy leállítja a népszerű Mi Mix szériás okostelefonok gyártását. Nem túl meglepő módon a Mi Mix 3 azóta elég kedvező árakon szerezhető be, még a Mi Mix 3 5G modell is. Az AliExpress áruházában a hivatalos Xiaomi bolt már 289 dollárért kínál 64 GB-os tárhellyel és 309 dollárért 128 GB-os tárhellyel ilyen mobilt (Kínából érkezik, tehát plusz költségekkel lehet számolni). 

Hirdetés

Ennyiért Snapdragon 855 lapka, 6 GB RAM, globális firmware, szétcsúsztatós mechanizmus jár. Ár-érték arányban telitalálat, 2020-ban ennyire jó ajánlat a szakértők szerint nem is lesz. Ezt a modellt ugyanis csak stratégiai okokból nyugdíjazták - csak addig kapható, amíg a készletek kitartanak. 

Negatívum az Android 9 és a jackcsatlakozó hiánya, fotózásban sem annyira top ligás a készülék, és vezeték nélkül sem tölt. 5G-s készüléket viszont ennyire olcsón nem igazán lehet kapni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.