Hirdetés

Felemás frissítést kapott a Redmi 8



|

Megérkezett a MIUI 11 a Redmi 8-ra, azonban a kezelőfelület alatt továbbra is Android 9 dolgozik.

Hirdetés

A Xiaomi rendre lenyűgözi az ártakarékosabb kategóriák vásárlóit az új Redmi készülékeivel. A Redmi 8 is igen népszerű választás, nemrég pedig már az új MIUI 11 felület is megérkezett rá. 

Hirdetés

A Xiaomi igazából már a múlt hónapban elindította a csomagot, de várni kellett, mire a globális verzióra is eljutott a MIUI 11. A 681 MB-os csomag méretéből adódóan azonban már lehet sejteni, hogy hiába a sok újdonság, valami nem teljes. 

A készülék ugyanis továbbra is Android 9 rendszert használ a nagy frissítés ellenére, vagyis maradt azon a rendszeren, amivel eredetileg piacra került októberben. 

Azzal a szakértők szerint nincs gond, hogy a MIUI verziók frissítése nincs feltétlen összhangban a rendszerfrissítéssel, azonban többen úgy vélik, hogy mindez megtéveszti a fogyasztókat. A Xiaomi ugyanis az Android 10 mellett szokta mutogatni a MIUI 11-et, a csúcsmobilok már frissültek is erre, és emiatt a többi felhasználó azt hiheti, hogy a MIUI 11 egyben Android 10-et is jelent. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.