Hirdetés

Már 2020 elején befuthat a Redmi 9



|

Sokak kedvence és sikeres a Redmi 8, azonban már készül és nemsokára meg is jelenik a Redmi 9.

Hirdetés

Októberben lett hivatalos az azóta eléggé népszerű és sikeres Redmi 8, azonban a Xiaomi ár-érték arányra koncentráló márkája nem pihen. Készül, és hamarosan meg is jelenik a Redmi 9.

Hirdetés

A pletykák szerint a jövő év elején debütál a Redmi 9, amibe a még be sem jelentett MediaTek Helio G70 lapka kerül. Erről nem sokat tudni, de a név alapján a G90 alá pozicionálják, tehát gyengébb teljesítményt hoz, és az olcsóbb eszközökbe való. 

A Redmi Note 8 Pro a G90T-t használja, míg a sima Redmi 8 a Snapdragon 439-et. Valószínűleg a G70 erősebb lesz azért az utóbbinál. 

Az új modell 6,6 hüvelykes kijelzőt kaphat, tehát méretben látványosan nagyobb lesz. Belépőszinten már 4 GB RAM és 64 GB tárhely jár majd, ami szintén előrelépés.  A készülékre gyárilag Android 10-alapú MIUI 11-et telepítenek, és akár a kamerák is fejlődhetnek az újabb generációban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.