Hirdetés

Napokon belül itt a Redmi K30 Pro



|

A Xiaomi a tippek szerint egy zoomos modellt is hoz a csúcsmobilból, amelyről március 24-én rántja le a leplet.

Hirdetés

Sok héten át ontotta a kedvcsinálókat a Redmi K30 Pro csúcsmobiljáról a Xiaomi, amelyről most végre kiderült, hogy Kínában március 24-én mutatkozik be hivatalosan. Azóta már szinte mindent tudunk a mobilról, ami Indiában Poco F2 néven jelenik meg, Európába pedig jó eséllyel Xiaomi márkanév alatt érkezik, mint az elődnél is tapasztaltuk a sokakat kissé bizonytalanná tévő névadási stratégiát. 

Hirdetés

A sima Redmi K30 Kínában decemberen debütált, 120 Hz-es kijelzővel, 5G-képes chippel és 64 megapixeles Sony IMX686 szenzorral. A Redmi K20 Pro igazi utódja is jön végre, ez már prémium termék lesz, Snapdragon 865-tel, 5G-vel, LPDDR5 RAM-mal és UFS 3.0 tárhellyel. Állítólag a legolcsóbb Snapdragon 865-ös csúcsmobil lehet a K30 Pro. 

A Weibón hivatalos, renderelt képek is vannak már. Ezek alapján vékony kávára számíthatunk, szenzorsáv nélkül, felugró szelfikamerával. Hátra négy kamera kerül, 64 megapixeles fő szenzorral, ultraszéles, mélységérzékelős és makrós kamerákkal. Lesz továbbá egy Zoom Edition nevű változat is, telefotós kamerával felturbózva. A 4500 mAh-s akku 33 wattos gyorstöltést támogathat, és a jackcsatlakozóról sem kell majd lemondani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.