Hirdetés

Hatalmas akkut és négy hátsó kamerát kapott a Redmi Note 9 Pro



|

Ekkora energiaforrást eddig egyetlen Redmi okostelefonba sem építettek, de nem csak ezért jó ajánlat az új széria.

Hirdetés

Megérkezett a Redmi Note 9 Pro széria, amivel a Xiaomi visszatért az alapokhoz. A készülékekbe hatalmas, 5020 mAh-s akkumulátort építettek, kategóriájához képest érdekes a kamerarendszer is, és persze több területen frissítették 2020-as szintre a hardvert. Persze a lényeg az akku, amellyel a Redmi Note 9 Pro és a Redmi Note 9 Pro Max egyaránt kibírja két napig egy feltöltéssel. Támogatják már az indiai navigációs műholdakat is (ez nekünk persze nem sok örömet okoz, de a készülékek egyik célpiaca India), a négy hátsó kamerából a fő szenzor pedig 48, illetve a Max esetében 64 megapixeles lett. Ezt egy 5 megapixeles makrókamera egészíti ki, 8 megapixeles ultraszéles és 2 megapixeles portrékészítést segítő egységekkel. 

Hirdetés

A mobil szélén megmaradt a 3,5 milliméteres jackcsatlakozó, a 6,67 hüvelykes IPS-kijelző full HD+ felbontású és 20:9 képarányú. Alatta Snapdragon 720G lapka rejtőzik, aminek a teljesítményére ebben a mezőnyben nem lesz panasz. A 4/6 és 6/8 GB RAM még ma is elég egy androidos mobilnak, tárhelyből szerencsére nem csak 64, hanem 128 GB-os is létezik, és ez microSD-vel is bővíthető, aki kapóra jöhet a 4K videók mellé. (amiket viszont sajnos csak maximum 30 fps mellett rögzíthetünk). 

Az előlapi kamera 16 vagy 32 megapixeles modelltől függően, a töltés pedig 18 vagy 33 wattos. Hangszóróból csak egy van, az ujjlenyomat-olvasó oldalra került. A két mobil elsőként Indiában kerül a boltokba, és még az is lehet, hogy a nemzetközi változat némelyest különbözik ezektől a specifikációktól, ennek kiadási dátumáról azonban még nincs hír.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.